Behandlinger

Sunde tænder hele livet

Sunde tænder hele livet er vores “målsætning”.

Vi følger med i den rivende og spændende udvikling der er inden for faget både med hensyn til uddannelse af personalet og nyt udstyr. Dette bevirker at vi kan tilbyde den bedst mulige behandlingsmetode inden for et hvert delområde.

Udover de mest almindelige behandlingsmuligheder, har vi valgt at liste vores specialer. Klik på de enkelte specialer for at læse mere om behandlingen.

 

Har du spørgsmål eller lignende, er nu naturligvis altid meget velkommen til at sende os en e-mail eller ringe på tlf. 56 65 52 00.

Har du spørgsmål til vores behandling ?
Ring 56 65 52 00

Kunderne har talt, hør hvad de siger...

Jeg kan varmt anbefale tandlæge Marie Damsbo, da jeg lider af tandlæge skræk men fik stadig en behagelig oplevelse.
Kenneth Bjørn Nielsen
Fantastisk oplevelse for mig der lider voldsomt af tandlæge skræk! Jeg blev behandlet af Sahar, der gav sig ufattelig godt tid til mig og anerkendte min skræk. Hun fortalte alt hvad hun gjorde, bedøvede mig stort set smertefrit og var virkelig behagelig under forløbet. Kan varm anbefale et besøg her og især hvis man har nerverne uden på tøjet.
Christina Sandholt-Bjørn
Kan varmt anbefale Sahar. Hun er utrolig rar og "rummelig", hvis man har det lidt "stramt" i tandlægestolen. Tak for en virkelig behagelig oplevelse.
Pia Teubert